ZANGLES EN VOCALCOACHING

PRIVE ZANGLES

Toegankelijk is het kernwoord voor Zangstudio Eigenwijs. Zingen is immers voor iedereen en plezier in het zingen is het belangrijkste! Er wordt dus niet van je verwacht dat je al noten kunt lezen. Ook hoef je geen bladmuziek mee te nemen naar je eerste lessen. Starten met zangles is al spannend genoeg van zichzelf. Start je bij bij Zangstudio Eigenwijs dan kijken we samen naar geschikte muziek om te zingen en naar wat je wilt leren. Ik luister graag naar jouw wensen en behoeften en speel hier in de lessen op in. Tijdens de lessen probeer ik altijd te letten op een goede balans tussen het ontwikkelen en verbeteren van techniek en ‘gewoon lekker leren zingen’.

Lees meer over privé zanglessen, bekijk de tarieven of zoek contact via het contactformulier.

GROEPSLES VOLWASSENEN

Heb jij al een tijd zangles willen nemen maar is de drempel erg hoog? Wil je aan je stem werken maar doe je dat liever samen dan alleen? Wil je bij een koor gaan zingen maar al een klein beetje geoefend hebben met de juiste techniek en het samen zingen? Geef je dan op voor de groepsles van Zangstudio Eigenwijs. In een klein groepje van 3 – 5 personen werk je aan je stem 1x per 2 weken 1,5 uur aan je stem.

Lees meer over de groepsles

COACHING AAN GROEPEN EN KOREN

Naast individuele zanglessen geef ik ook vocal coaching aan groepen zoals koren of theatergroepen. Dit kan in de vorm van het verbeteren van zangtechniek, solistenbegeleiding en in de vorm van gerichte workshops zoals een workshop in het gebruik van Lax Vox om ervoor te zorgen dat iedereen zo vrij en open mogelijk zingt.

Als startende zangstudio en zangdocent wil ik beginnen met voldoende ‘vlieguren’ maken. Hierdoor liggen de tarieven ook een lager dan bij professionele ervaren vocal coaches.

Prijzen voor vocal coaching aan groepen of koren zijn afhankelijk van de groep en wensen. Voor een prijsopgave kunt u het beste contact met me opnemen via het contactformulier.