LEREN ZINGEN IN EEN GROEPSLES

Let op: Op dit moment is er in de planning helaas geen ruimte voor een wil je op de hoogte gehouden worden over e.v.t. ontwikkelingen? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Heb jij al een tijd zangles willen nemen maar is de drempel erg hoog? Wil je aan je stem werken maar doe je dat liever samen dan alleen? Wil je bij een koor gaan zingen maar al een klein beetje geoefend hebben met de juiste techniek en het samen zingen? Geef je dan op voor de groepsles van Zangstudio Eigenwijs.

Als je bezig wilt gaan met zingen, dan is de stap naar privé zangles vaak groot. Starten met een groepscursus zabg kan dan een leuke eerste stap zijn. Door in een klein groepje van maximaal 5 deelnemers te beginnen met zingen deel je de spanning en leer je samen. Je leert vaak zelfs meer in een groep dan alleen. Je hoort hoe de een iets doet en kunt dit toepassen bij jezelf. Wil je toch liever alleen les? Kies dan voor privé les.

Wat ga je doen tijdens de groepsles?

Tijdens de groepscursus start je met 10 lessen van 1,5 uur. We werken aan de basistechnieken van zang om met de juiste ademhaling, ontspannen te kunnen zingen en we leren werken met lax vox. Daarnaast maken we een begin met samenzang om ook te leren naar elkaar te luisteren tijdens het zingen.

 

Praktische informatie:

Lesfrequentie: De lessen vinden om de week plaats
Aantal deelnemers: Minimaal 3 en maximaal 5 cursisten.
Locatie: Lesruimte Zangstudio Eigenwijs, Liniestraat 123, Breda.
Kosten: 150€ voor 10 lessen (€15 per les van 1,5 uur).

De groepscursus is toegankelijk voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Helaas is er op dit moment in de planning geen ruimte voor een groepsles.
Zodra er weer ruimte is zal ik dit communiceren. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de groepslessen? Stuur me dan een bericht via het contactformulier

 

Bezoekers tijdens een mini groepsles van Zangstudio Eigenwijs
Dames zingen in een mini groepsles