KINDERKOOR EIGENWIJSJES – SAMEN MET ANDERE KINDEREN LEREN ZINGEN

Ben jij tussen de 8 – 12 jaar en wil je heel graag samen met anderen zingen, of vind je privé zangles nog iets te spannend? Dan ben jij misschien wel een van onze Eigenwijsjes! In Kinderkoor Eigenwijsjes werk je in een groepje van maximaal 8 kinderen spelenderwijs aan je stem, ritmegevoel en inlevingsvermogen. 

We werken op een speelse manier aan ritme, op toon zingen, de juiste houding en adem. We leren zelfs meerstemmig zingen! Uiteraard proberen we ons ook in te leven in wat we zingen en dit over te brengen aan anderen. We bouwen alles vanaf het begin op en spelenderwijs leggen we een muzikale basis. We zingen leuke liedjes uit musicals en van hedendaagse artiesten die passen bij de leeftijd van de groep.

De lessen zijn wekelijks op maandagmiddag na school. Gedurende het jaar zijn er 34 lessen. Het lesgeld bedraagt €250,- voor het hele jaar. De lessen kunnen starten bij een minimum van 5 kinderen.

Praktische informatie:

Wanneer: Wekelijks  op maandagmiddag na school. Het vaste tijdstip wordt nader bepaald.  (Een heel lesjaar heeft 34 lessen)

Aantal deelnemers: Minimaal 5 en maximaal  8 cursisten.

Locatie: Lesruimte Zangstudio Eigenwijs, Takkebijsters 7, Breda

Kosten: 250€ voor 34 lessen van 45 minuten

Eigenwijsjes is toegankelijk voor kinderen van 8 – 12 jaar (Groep 5 t/m 8)

Heb je interesse in de Eigenwijsjes? Vul dan het formulier in! Je wordt dan op de hoogte gehouden over de status van de cursus en of we voldoende deelnemers hebben om te starten. 

Ja, ik ben een Eigenwijsje!

2 + 14 =